• head_banner

Navigering i ekstreme forhold: Er forbedrede batteriløsninger avgjørende for olje og gass?

Vår omfattende erfaring fra flere tiår i både land- og offshoremiljøer har gitt oss uvurderlig innsikt i de unike behovene til olje- og gassektoren.Vi tilbyr et omfattende utvalg av pålitelige og robuste battericeller og -pakker, omhyggelig konstruert for å tåle de ekstreme forholdene som er rådende i de isolerte stedene i denne utfordrende industrien.Våre batteriløsninger for olje- og gassindustrien er spesielt laget for å tåle alvorlige, farlige forhold, og sikrer ytelse midt i ekstreme temperaturer, høye trykk, korrosive elementer og intense vibrasjoner og støt.

Tilpasset batteripakkeløsning: Nedihullsboring
Engineered Power og Enix Power Solutions leverer et robust utvalg av litiumbatteripakker for LWD (logging mens du borer) og MWD (måling mens du borer)-applikasjoner.Hver av batteripakkene våre er skreddersydd for å trives i de tøffe miljøene de er ment for, med celler spesielt designet for applikasjoner som opplever høye støt og vibrasjoner.

Anbefalt kjemi:
- Litiumtionylklorid (Li-SOCl2):
– Stabil driftsspenning på 3,67V OCV
– Høy effekt og energikapasitet
– Fungerer mellom -55°C og +225°C
– Foretrukket industrikjemi i over tre tiår

- Litiumsulfurylklorid (Li-SO2Cl2):
– Høyere driftsspenning på 3,9V OCV
– Driftstemperatur opp til +165°C
– Ideell for trykkmålerapplikasjoner

Rørledningsinspeksjon – Pigging
Rørledningsinspeksjon, en effektiv kartleggingsundersøkelse, identifiserer de nøyaktige plasseringene av rørskjøter, forenkler identifisering av feil og letter nødvendig vedlikehold uten å forstyrre produktstrømmen.Med behovet for hyppigere inspeksjoner og en økning i sensorer/data på PIG, er våre Engineered Power PIG-celler perfekte for å drive inspeksjonsmålere i miljøer over 100°C.

Gitt at disse applikasjonene ofte opererer i eksplosive atmosfærer, følger vi strenge forskrifter, som ATEX, og utnytter vår omfattende erfaring.

Seismisk undersøkelse
Noen geofysiske undersøkelsesselskaper er avhengige av PKCELL for pålitelige kraftløsninger som er kritiske for deres essensielle analyser.

- 2D Survey: Bruker en enkelt energikilde og mottakersett for å lage et 2D-bilde av underjordiske berglag.
- 3D-undersøkelse: Utplassert for å utforske mindre områder i tre dimensjoner når en 2D-undersøkelse identifiserer potensielle olje- eller gassforekomster.
- 4D-undersøkelse: Gjentatte 3D-undersøkelser over tid for å overvåke endringer i plassering og mengde olje og gass, noe som hjelper til med prediktiv planlegging.

Undervanns olje og gass
Undervannsproduksjonssystemer opererer under eller på havnivå under ekstremt tøffe forhold.Våre batterier er designet for å fungere under frysepunktet og kan håndtere ulike undervannsapplikasjoner, fra leting og boring til undersøkelser og energilagring.PKCELL tilbyr både primære og oppladbare batteriløsninger skreddersydd for slike krevende miljøer.


Innleggstid: Jun-06-2024